Osta Audi Saksasta

Audi on yksi halutuimpia ja arvostetuimpia tuontiautoja Saksasta. Vahva laatu ja turvallinen ajoneuvo puolustavat vahvasti paikkaansa yhtenä kaikista tavoiteltuna ajoneuvoista omistaa. Laaja valikoima, tehokkaat moottorit, loistavat ajo-ominaisuudet sekä laaja valikoima lisävarusteita tekee Audista yhden parhaista vaihtoehdoista Suomeen tuoduista autosta Saksasta ja Keski-Euroopasta. Niin perhe – kuin edustusautona Audi on maailmassa yksi halutuimpia vaihtoehtoja. Prense Oü tuo Saksasta Suomeen Audin eri mallit, toimimme laadukkaiden merkkien parissa ja Audi on ehdottomasti yksi näistä. Laajasta valikoimasta on helppo valita jokaiselle sopiva auto Saksasta.
Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien autojen tuonnissa Saksasta. Audi on ehdottomasti yksi eniten tuoduista laatuajoneuvoista, joita tuomme, mm. Saksan Audin liikkeistä, Audin yhteistyökumppaniliikkeistä sekä muista laadukkaista liikkeistä.
Eniten Audin malleista tuomme A4 ja A6 mallien sedania ja farmari mutta kysyntä kasvaa jatkuvasti varsinkin katumaastureiden tiimoilta, joissa Q2, Q3, Q5 ja Q7 kasvattavat jatkuvasti tuontia Saksasta Suomeen. Näiden maastureiden innoitus nousi varsinkin runsaslumisina talvina mutta myös aivan normaalissa kesäkelissä tämä ajoneuvo on mitä mainioin tien päällä, isona ja turvallisena autona, perheen kanssa tai yksin ajaessa. Allroad on henkilöautomalli, joka palvelee hankalissa olosuhteissa normaalin henkilöauton tavoin mutta varmistaa etenemisen haasteellisissa olosuhteissa nelivedon avulla.

Audin maahantuonti Saksasta

Valitsitpa sitten A4 tai A6 henkilömallin maahan tuotavaksi Saksasta, voit olla varma, että olet suorituskykyyn tyytyväinen. Saksalainen auto on aina ollut laadullisesti luotettava ja tehty kestämään vuosikymmeniä vaativissa olosuhteissa, niin äärimmäisen kylmässä kuin kuumassakin, kosteissa ja kuivissa ilmastoissa, huonosti päällystetyillä teillä ja jyrkissä laskuissa sekä nousuissa. Audin laatuun voit aina luottaa. Kuten myös Prense Oü:n palveluun auton tuonnissa Saksasta. Tuomme ajoneuvoja niin autoja, moottoripyöriä, paketti, - kuorma, - ja matkailuajoneuvoja Suomeen jo kahden vuosikymmenyksen kokemuksella. Turvaudu tuonnissa siten asiantuntijaan, me tiedämme, mistä puhumme. Olemme tuonnin asiantuntija.
Audi R8 omistaja voi olla varma, että suorituskyky ei lopu kesken. Tällä jopa yli 500-hevosvoimaisella superautolla eivät ominaisuudet lopu kesken ja kuljettajakin tuntee olevansa lähes ammattitasoa auton tietotekniikan hoitaessa suurin osaa haastavista vauhdin tuomista ajon vakaudesta. Myös hidas ajo mutkaista tietä tyynessä kesäyössä on nautittava auton lipuessa eteenpäin lähes äänettömästi. Me Prense Oü:ssä haluamme tarjota sinulle vain parasta Saksasta tuomissamme autoissa ja Audin kohdalla toiveesi täyttyvät varmasti. Olemme luotettu tässä
vaativassa tehtävässä ja meihin ottaa yhteyttä alati suurempia asiakkaita. Vieraile sivuillamme ja lähetä yhteystietojen kautta meille Prense Oü:n sähköpostia toivein palvella sinua. Täytämme mielellämme kaikista sporttisimmankin toiveen, joka sinulla voi olla auton suhteen. Yhteistyössä kanssamme toimii Saksassa koko Saksan laajuinen verkosto niin virallisten Audi-myyjien kuin myös suuren muun luotettavan myyjäverkoston kautta. Niin Hampurin, Hannoverin, Lyypekin, Kölnin, Stuttgartin tai Münchenin huipputasokkaat liikkeet toimivat kanssamme täyttääkseen vaativan Audi-asiakkaan toiveen. Me olemme Saksassa sinua varten. Kysy myös Prensen lisäpalveluista kun sinulla on aivan erikoistoiveita tai toimenpiteitä ajoneuvon hankinnassa Saksasta.
Aivan omana urheiluautoluokka Audi tarjoaa TT-mallit, joista valittavana on kabrioletti tai coupe, etu tai nelivetoinen, eri koneen teholuokilla varustettu todellinen mutkien nielijä. Kevyen korin ansiosta auto on käsittämättömän nopea mutkaisilla teillä ja taipuu kurviin kuin kurviin uskomattoman notkeasti. Malleina tarjolla on TT, TTS ja TT RS, aivan jokaisen toiveeseen sopiva ajoneuvo. Myös hinta on edullinen ja täten hankinta ei jää kiinni hinnasta missään vaiheessa vaan jokaiselle on varmasti mahdollisuus löytyy oma sopiva versio. Voit myös itse saapua ostamaan ajoneuvoa Saksasta ja silloin me tarjoamme asiantuntemusta hankinnassa. Toimimme mm. Seuraavien liikkeiden kanssa yhteistyössä : Audi-Zentrum Hampurissa, Audi Wichert GmbH:n, Audi Terminal Hamburg, Willy Tiedtke (GmbH & Co.) Kg, Volskwagen Automoble Hamburg GmbH, Audi Ahrensburg, Audi Elbvororte, Audi Gebrauchtwagen Hamburg, Audi Zentral Hamburg, Audi Zentrum Lübeck Segner Automobile Gmbh, Auto Senger, Audi Zentrum Bremen Schmidt + Koch GmbH, Jonny Hilker GmbH, Autohaus für Audi und Volskwagen in Bremen, Audi Zentrum Hannover, Audi Hannover GmbH.
Audin katumaastureiden sarjalla Q-mallisto kasvattaa jatkuvasti myyntiä trendikkäänä, suorituskykyisenä ja laadukkaan autona. Mallisto kattaa aina pienemmästä Q2:sta isoon Q7, joka soveltuu todella monenlaiseen käyttöön. Prense Oü:n tuontiprosessi käsittää kaikki nämä mallit eri varustevaihtoehtoineen. Audi-asiakas nauttii arvonantoa ajaessaan huippulaadukkaalla Saksalaisella ajoneuvolla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Niin yrityksen korkeimmat toimihenkilöt johtajiaan myöten luottavat Audin laatuun. Prense Oü toimittaa Suomeen Saksasta Audit kaiken tasoisille henkilöille, toimitusjohtajasta duunariin. Audi Finland on yksi toimituskohteistamme ja teemme töitä eri Audi-liikkeiden kanssa ympäri Suomea. Niin Audi Center Airport, Vantaa, Audi Center Espoo, Audi Center Turku ja Audi Center Helsinki toimivat kanssamme tiiviissä yhteistyössä Audisi hankinnassa Saksasta, oli sitten kyse uudesta tai käytetystä autosta. Logistiikkamme toimii joustavasti ja olemme päämiehiimme Saksassa yhteydessä aina tarpeen vaatiessa. Kun toimitamme auton Saksasta, ostaja voi myös noutaa ajoneuvon haluamastaan liikkeestä Suomesta, aivan kuten sovimme. Kun tarvitset erikoisosaamista tai palvelua, sinun kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä Prense Oü:n, me hoidamme erilaisia ajoneuvoihin liittyviä rekisteröintiasioita. Olemme luotettava kumppani sinulle hankinnassa.
Yhdentekevää on se, mistä mallista olet kiinnostunut. Oli se sitten Q2 tai RS-malli, me olemme valmiita palvelemaan sinua niin, että voit hankinnan jälkeen todeta olevasi äärimmäisen tyytyväinen palveluun, jota olet saanut.
Audi A3 ja A4 palvelevat perustarpeita liikkumisessa. Myös tässä ns. Peruskategoriassa saat tuttua Audin laatua mistään tinkimättä Prense Oü:n palveluksena, Saksasta Suomeen tuotuina ajoneuvoina. Kun haluat liikkua edullisesti ja sijoittamasi summa autoon ei saa olla korkea, Audin A3 tai A4 ovat mainioita vaihtoehtoja jokapäiväiseen liikkumiseen. Me toimimme Saksan Audi - keskusten kanssa yhteistyössä ja tuomme sinulle juuri haluamasi kaltaisen ajoneuvon. Audi tarjoaa A3 ja A4 mallit useilla konevaihtoehdoilla. A4 on luotettava perusfarmari useaan eri käyttötarkoitukseen, sekä yksityiseen että yrityskäyttöön. Yksi myyntiedustajien ja muiden yrityskäytön suosikkeja oleva A4 tarjoaa vakautta, arvovaltaa ja laatua, jotka kuvastavat yritystäsi. Soita tai lähetä meille sähköpostia ja kerro, millaisen Audin saisimme toimittaa teille.
Audi A5, A6, A7 ja A8 tarjoavat omistajilleen aivan ainutlaatuisia elämyksiä. Audi A5 ja A6 ovat paremman luokan edustusautoja, joissa myös korkea laatu, suoristuskyky ja huippuvarustelu ovat omistajiensa tavoittelemia piirteitä. Voit olla yrittäjä tai yksityinen henkilö, nämä mallit kuuluvat jokaiselle, joka haluaa jo ajoneuvollaan ilmaista korkean käsityksensä laadusta ja arvostaa turvallisuutta yli kaiken. Prense Oü tuo maahan premium-luokan Audit, ota meihin yhteyttä tuonnista.
A7 ja A8 ovat autoja, joissa yhdistyy arvovalta, kunniakkuus, vauraus ja luksus. Näillä ajoneuvoilla ajavat niin valtion päämiehet, ministerit kuin kuninkaatkin ja tietysti myös menestyvät liikemiehet ja yrittäjät. Et jätä ketään epäilemään yrityksesi menestystä kun ajat arvokkaalla ja laadukkaalla isolla Audilla. Audi on myös jälleenmyyntiä ajatellen erittäin järkevä ostos jälleenmyynnin säilyessä korkeana. Viimeinen suunnittelu auton eri osissa ja tekniikassa miellyttävät käyttäjiä pitkään, vuosien ajan ja sinun on aina helppo myydä käytetty Audisi eteenpäin, oli kyseessä sitten A5, A6, A7, tai varsinkin A8. Näille autoille on aina ottajansa ja he ovat valmiita investoimaan merkittävästi laadukkaaseen ajoneuvoon. Prense Oü huolehtii siitä, että luksusajoneuvosi on juuri sellainen kuin haluat ja jouheasti toimitettuna Saksasta Suomeen tuonnissamme. Ota siis yhteyttä ammattilaiseen, tuonnin asiantuntijaan. Näissäkin ajoneuvoissa yhteistyössä kanssamme ovat Saksan Audi-liikkeet, kuten Audi Zentrum Köln, Autohaus Jacob Fleischhauer GmbH & Co. KG, Odendahl & Heise GmbH, Volkswagen Partner, Audi Zentrum Düsseldorf - Gottfried Schultz Automobilhandels SE, AUDI AG, Moll Gruppe Düsseldorf, Audi Zentrum Stuttgart, Audi Zentrum Stuttgart Feuerbach, Audi Zentrum München, MAHAG GmbH München, Audi Zentrum Nürnberg-Marienberg GmbH, Audi Zentrum Nürnberg-Feser, Audi Zentrum Berlin,Audi-Zentrum-Berlin Zehlendorf
Prense Oü toimittaa Audin RS3, RS4, RS5, RS6 ja RS7 Saksasta Suomeen. Tämän hirmutehoinen RS-sarja ei jätä varmasti ketään kylmäksi eikä myöskään viimeiseksi liikennevaloissa. Jo RS3 – malli tarjoaa lähes 350 hevosvoimaa ja tehokkaimmat koneet tässä sarjassa ovat reilusti päälle 700 hummaa, joka korskuvat nämä kevyet maantieurheiluautot laukkaan, jolle ei ole vertaista. Hyvin tavallisen näköinen sportback, farmari tai kabrioletti tässä sarjassa yllättää kenen tahansa suorituskyvyllään eivätkä auton hienot omaisuudet lopu kesken vauhdin noustessa yli 300 km / tunnissa vaan ajo on helposti hallittavissa missä olosuhteissa tahansa.
Prense Oü on kansainvälinen yritys, joka on keskittynyt toimissaan tuomaan maahan Saksasta Suomeen sinulle ainutlaatuisen ajoneuvon parhaaseen mahdolliseen hintaan. Kun optimoimme ostoksen sinulle, etusi tuonnissa kauttamme on sinun hyväksi tuhansia euroja. Audi RS - sarja kuuluu urheiluautoasiakkaidemme suosikkeihin varmana, luotettavana, nopeana, eleganttina ja miellyttävänä tehopakettina, jonka jokainen sporttisesti ajava kuski haluaa. On aivan yhdentekevää, oletko nuori tai vanhempi urheiluautoilija, me löydämme Prense Oü:ssä sinulle sopivan ajoneuvon, niin normikuluttajalle kuin premium-luokan haluajalle, paljon ajavalla ja korkean laadun nimeen vannovalla kuljettajalle. RS - luokan urheiluauto kertoo sen, että sen omistaja ei tyydy normaaliin paikasta toiseen liikkumiseen vaan haluaa sen tapahtuvat sporttisesti ja viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Saksasta tuotu Audin RS kannattaa tuoda maahan meidän kauttamme koska meillä on tuonnista pitkä ja monipuolinen kokemus ja pystymme hyödyntämään hankinnassa kaikki edut sinulle ja tunnemme Saksan ja Keski-Euroopan markkinat, jotka yhdessä tuovat sinulle merkittävän taloudellisen edut.
Kun haet äärimmäistä suorituskykyä ja huippu maasto-ominaisuuksia, valintasi on RSQ3, SQ5 tai SQ7. Urheiluauton ominaisuudet ja hevosvoimat yhdistettyä ensiluokkaisiin ajo-ominaisuuksiin maastossa tarjoavat sinulle elämyksiä, joiden kaltaisia et tiennyt edes olevan olemassa. Vaikka lastaisit autosi veto - tai kantokyvyn suurimpaan mahdolliseen kuormaan, ei näistä ajoneuvoista lopu teho missään vaiheessa. Siten, valintasi urheilulliseen etenemiseen maastossa on joku näistä vaihtoehdoista se, joka sinulle sopii. Saatat olla jo Audi TT:n omistaja mutta haluat ajoneuvoltasi enemmän, silloin valintasi on ehdottomasti joko Audin RSQ3, Audin SQ5 tai Audin SQ7. Ota yhteyttä tuonnin asiantuntijaan, me valmistelemme sinulle paketin autoosi, joka täyttää villeimmätkin odotukset. Me huolehdimme Prense Oü:ssä siitä, että sinun toiveesi toteutuvat haaveittesi mukaan eikä mitään ole jätetty huomioimatta. Ota siksi yhteyttä jo tänään. Älä viivyttele, unelmasi ovat toteuttamista varten ja me olemme Saksassa tuonnissa sinun unelmiesi vuoksi.
Audi SQ7, yhdistetty urheilu – ja katumaasturi, joka ei jätä ketään pulaan missään olosuhteissa, oli sitten peräkärrysi täynnä painavaa tavaraa tai autosi muuten lastattu aivan täyteen, tällä ajoneuvolla tulet aina perille. Arvovaltaisesti. Arvokkaasti. Turvallisesti. Nopeasti. Perheesi kanssa tai yksin nautiskellen. Prense Oü:n asiakkaisiin kuuluvat niin yksityishenkilöt, yritykset kuin suuret tukkuliikkeetkin. Katsomme tulevaisuuteen ja haemme jatkuvasti uusia, luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pystymme vahvistamaan kasvuamme.
Sähköautot ovat myös tulevaisuutta ja näihin kuuluvat myös Audin Audi A1 e-tron, Audi A2 e-tron, Audi R8 e-tron, Audi A3 e-tron, Audi Q7 e-tron ja Audi R8 e-tron:n mallit. Näissäkin toteutuu Audin maailmanlaajuisesti tunnettu, ainutlaatuinen suunnittelu, suorituskyky ja tulevaisuuden näkymät. Me Prense Oü:ssä Saksassa toimimme myös sähköautojen tuonnissa jo nyt mutta varsinkin tulevaisuudessa, joka on selkeästi sähköinen. Ilmastonmuutos ja ympäristön saastuminen ovat tekijöitä, jotka pakottava hakemaan puhtaampia vaihtoehtoja. Tämä on myös meidän yrityksemme tavoite, haluamme toimittaa alati puhtaampia ajoneuvoja ympäristöömme ja olla siten mukana varmistamassa, että luonto on otettu merkittävimpänä tekijänä huomioon huomisen autoilussa. Tule meille ja ota yhteyttä Prense Oü:n hakiessasi parasta vaihtoehtoa luonnon ystävänä. Me tuemme saasteettoman liikkumisen muotoa joka kuitenkaan ei rajoita matkustamista. Olemme luotettu yritys, ota yhteyttä meihin ja varmista etusi tuonnissa kauttamme. Me olemme ammattilaisia ajoneuvojen hankinnassa ja tuonnissa Saksasta ja Keski-Euroopasta Suomeen. Olemme mahantuonnin ammattilainen.
x
Palaute
feedback