logo-sub1

Saksalaisten ajoneuvojen tuonti

 

Palvelumme tärkein tehtävä on järjestää asiakkaallemme ensiluokkainen ajoneuvo markkinoiden parhaaseen mahdolliseen hintaan. Palvelumme on kaikenkattava ja toimitamme ajoneuvosi aina kotiovelle asti näin halutessasi.

logo-sub1

Etusi tuonnissa kauttamme

Saat korkealaatuisen ajoneuvon  Kun teet hankinnan kauttamme, varmistat, että saat laadukkaan ajoneuvon asiantuntijalta. Toimitamme sinulle ajoneuvon, joka on kunnoltaan ja ominaisuuksiltaan ensiluokkainen. Saksan tiet ovat lähes aina päällystetty ja kunnoltaan erinomaisia, siten myös ajoneuvot säilyvät pitkään uuden veroisina. Saksalainen omistaja on tarkka ajoneuvostaan ja huollot ovat tehty yleensä säännöllisesti. Myös suolaus on Saksassa vähäistä verrattuna Suomeen.

Saat ajoneuvoosi takuun Kun ostatte ajoneuvonne meiltä, saa siihen mukaan kansainvälisen takuun. Näin voit varmistaa, että ongelmien ilmetessä saat korjauksen ja korvauksen ajoneuvoosi ilman taloudellisia kustannuksia. Jos asia vaatii yhteyttä Keski-Eurooppaan, olemme käytettävissä ongelmatilanteissa.

Taloudellinen hyöty Taloudellinen hyöty hankinnassa kauttamme on merkittävä. Kun ostatte ajoneuvonne meidän kauttamme, hyödyt jo tässä kohtaa yleensä 3-10 000€, riippuen hankittavasta ajoneuvosta ja sen iästä. Lisähyötyä tulee siitä, että et menetä työaikaasi ajoneuvon hankintaan, et joudu takuu-, tai muiden teknisten kysymysten takia miettimään asiaa ja ottamaan riskiä ja saat autoneuvon, jolla on ajettu hyvillä Keski-Euroopan teillä. Täten ajoneuvon kunto on selkeästi parempi kuin vastaava samanikäinen Skandinaviassa. Lisäetua saat myös siinä, että ajoneuvot ovat selkeästi paremmin varustelluimpia eli markkina-arvo on parempi.

Vältät hankinnan ongelmat Ajoneuvon hankinta on aina hankalaa ellei sitä tee työkseen. Siksi asiantuntijan apu on korvaamaton. On hankalaa ja työlästä koota kuva markkinoista ja sanoa, onko tarjolla oleva ajoneuvo edullinen ja hyvä sekä sen mahdolliset tekniset ongelmat. Erilaisten asioiden selvittäminen kestää viikkoja ja ajoneuvoissa olevat ongelmat eivät ole tiedossa.

Saat ajoneuvon parhaaseen hintaan Käytämme koko Saksan laajuista toimittajaverkostoa ja meillä on käytössä tehokkain hankintamalli käytetyissä ja uusissa ajoneuvoissa. Saat siten meiltä ajoneuvosi edullisemmin kuin mistään muualta.

Kaikenkattava palvelu Vältät stressin, työajanmenetyksen ja turhan päänvaivan kun hankitte ajoneuvon kauttamme. Toimitamme auton toiveidesi mukaan vaikka kotiovelle rekisteröitynä. Sinä päätät, me toimimme.

logo-sub1

Tuontiprosessi

 

Kun ajoneuvon hankinta on päätetty kartoituksen jälkeen, teemme hankinnasta kirjallisen sopimuksen, josta ilmenee hankittava ajoneuvo, määritteet kunnosta, vaaditut varusteet, ostohinta, rahdin eri vaihtoehdot ja niiden hinnat. Ostoprosessi kestää yleensä muutamasta päivästä kahteen viikkoon, riippuen ostettavan ajoneuvolle määritellyistä ostoperusteista.

Ostaja voi saapua myös itse ostamaan ajoneuvoa, jolloin toimimme tulkkina ja teemme pohjatyön hankintaa varten. Täten käytetty aika etsintään on minimoitu ja ajoneuvon osto onnistuu yleensä päivässä tai kahdessa.

Ostaja voi myös noutaa ajoneuvon haluamastaan liikkeestä tai kaupungista sopimuksen mukaan halutessaan esimerkiksi viettää samalla loman Keski-Euroopassa.

Kolmas vaihtoehto on, että ajoneuvo kuljetetaan Suomeen kuljetusautolla. Käytämme myös kuljettajia, jotka voivat tuoda ajoneuvon teille kotiovelle ja myös tarvittaessa hoitaa katsastuksen ja tullauksen Suomessa puolestanne. Palvelumme on siten kaikenkattavaa ja pohjautuu täysin asiakkaan toiveeseen.

Tuontiprosessi etenee siis näin:

 

 

 

logo-sub1

Ajoneuvon kuntotarkastus

 

Ajoneuvoille voidaan teettää kattava kuntotarkastus sen lisäksi, että tarkastamme itse sen. Tällä tarkastukselle varmistamme sen, että ajoneuvo on kunnoltaan juuri sellainen, jota asiakas on hakemassa. Kuntotarkastajat ovat riippumattomia autoalan asiantuntijayrityksiä. Kuntotarkastaja toimittaa meille etukäteen määritellyn, tarkan raportin ajoneuvon kunnosta, jonka jälkeen asiakas päättää, vastaako ajoneuvon kunto hänen määreitään.
Hankintamme on alusta lähtien perustunut vain ja ainoastaan ehdottomasti luotettaviin huolto-ja asiakirjoihin ja ajoneuvojen ehdottomaan huippulaatuun. Ellei ajoneuvon historiaa voida todentaa, ostoprosessi keskeytyy kyseisen ajoneuvon kohdalta.

logo-sub1

Tuontikulut

Tuontikulut ajoneuvojen tuonnista Skandinaviaan, Baltiaan ja Venäjälle ovat seuraavaa:

Ostopalkkio, ajoneuvokohtainen

Matkakustannukset 150-200€

Kansainväliset siirtokilvet viideksi päiväksi 120€

Kansainväliset tullikilvet 15 päiväksi 170€

Rahti autonkuljetusautolla alk. 550€

Hankintakulut + kuljetus yhteensä 1600€ + – 200€

Takuu

 

Ajoneuvot ovat pääosin vain muutaman vuoden ikäisiä ja siten lähes kaikille ajoneuvoilla on valmistajan takuu. Takuun ajoneuvoille myöntää yleensä ajoneuvon myyjä vuodesta kolmeen vuoteen. Lisätakuuaikaa voi ajoneuvoon ostaa edulliseen hintaan myyjäliikkeestä tai suoraan takuita järjestävistä yrityksistä.

 

Takuu toimii kaikkialla maailmassa samalla tavoin kuin kotimaasta ostettu ajoneuvo. Kun ajoneuvo vaatii toimenpiteitä takuuajan sisällä, asiakas ottaa yhteyttä kotimaansa merkkiliikkeeseen.

 

logo-sub1

Yhteystiedot

Prense Oü

Hindenburgstraße 13
31737 Rinteln
Deutschland
Tel: +49 5751 890 4385
Mobile: +49 157 837 90410
Mobile: + 358 41 362 1209

Rekisteriseloste

Prense Oü
Parda 8
10151 Tallinn
Estland

www.prense.eu

logo-sub1

Lisäpalvelut

 

Tuonti-ja vientipalvelujen lisäksi hoidamme erilaisia ajoneuvoihin liittyviä rekisteröinti - ja juridisia asioita EU:ssa sekä kohdemaissa. Kysy näistä lisää.

logo-sub1

Yhteistyökumppanit

 

Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Voit olla yrittäjä tai yksityinen henkilö, tarvitsemme jokaisen yhteistyökumppanin luodaksemme toimintamme alati paremmaksi asiakkaillemme, alentaaksemme kuluja, ensiluokkaisen laadun varmistamiseksi ja toimitusten nopeuttamiseksi sekä tukkuostojen suurentamiseksi. Otan yhteyttä ja kerro, miten voimme yhdistää toimintojamme.

x
Palaute
feedback