Etusi tuonnissa

Vältät hankinnan ongelmat

Ajoneuvon hankinta on aina hankalaa ellei sitä tee työkseen. Siksi asiantuntijan apu on korvaamaton. On monimutkaista ja työlästä saada käsitys markkinoista ja todeta, onko tarjolla oleva ajoneuvo edullinen, kunnoltaan hyvä sekä siihen liittyvät tekniset ongelmat. Erilaisten asioiden selvittäminen toisesta maasta käsin saattaa kestää viikkoja ja ajoneuvoissa olevat tyyppiviat eivät ole useinkaan asiakkaan tiedossa. Varmistamme ennen hankintaa ajoneuvoon liittyvät ongelmat, jonka jälkeen päätämme yhdessä hankinnan jatkosta. Hankinnan jälkeen olemme edelleenkin tukenasi uuden ajoneuvosi kanssa ja hoidamme veloituksetta kauppaan liittyvät asiat myyjän tai takuumyöntäjän kanssa. Siten voit olla levollisin mielin alusta loppuun ajoneuvon hankinnassa kanssamme.

Saat korkealaatuisen ajoneuvon

Kun teet hankinnan kauttamme, varmistat, että saat laadukkaan ajoneuvon asiantuntijalta. Toimitamme sinulle kuntotarkastetun ja katsastetun ajoneuvon, joka on kunnoltaan ja ominaisuuksiltaan ensiluokkainen. Saksan tiet ovat lähes aina päällystetty ja kunnoltaan erinomaisia, siten myös ajoneuvot säilyvät pitkään uuden veroisina. Saksalainen omistaja on tarkka ajoneuvostaan ja huollot ovat yleensä tehty säännöllisesti. Myös suolaus on Saksassa vähäistä verrattuna Suomeen.

Taloudellinen hyöty

Taloudellinen hyöty hankinnassa kauttamme on merkittävä. Kun hankit ajoneuvon kauttamme, hyödyt jo pelkästään hankintahinnassa yleensä 3-10 000€, riippuen ajoneuvon merkistä, tyypistä, ajomäärästä ja sen iästä. Lisähyötyä saat siitä, että et menetä työaikaasi ajoneuvon hankintaan, et joudu selvittämään ajoneuvoon liittyviä asiakirjoja tai teknisiä asioita ja saat autoneuvon, jota on käytetty hyvässä kunnossa olevilla Keski-Euroopan teillä. Täten ajoneuvon kunto on selkeästi parempi kuin vastaava samanikäinen Skandinaviassa. Lisäetua saat myös siinä, että ajoneuvot ovat Saksassa selkeästi paremmin varusteltu kuin useassa muussa maassa. Siten markkina-ja jälleenmyyntiarvo on merkittävästi korkeampi.

Optimoimme ajoneuvosi hinnan

Käytämme koko Keski-Euroopan laajuista toimittajaverkostoa ja meillä on käytössä tehokkain hankintamalli käytetyissä ja uusissa ajoneuvoissa. Saat siten meiltä ajoneuvosi edullisemmin kuin mistään muualta. Optimoimme ajoneuvosi hinnan ja seuraamme tarkasti, mitä markkinat tarjoavat. Näin saat ensiluokkaisen ajoneuvon tinkimättä yhtään laadusta.
Saat ajoneuvoosi takuun
Kun hankit ajoneuvosi meiltä, saat siihen mukaan takuun, joka on voimassa kotimaassa samalla tavalla kuin kotipaikkakuntasi autoliikkeestä ostetussa ajoneuvossa. Näin varmistat, että ongelmien ilmetessä saat korjauksen lähialueen merkkiliikkeessä ja takuu korvaa korjaukset ilman, että sinulle tulee yllättäviä taloudellisia rasitteita. Jos takuuasiat vaativat yhteyttä Keski-Eurooppaan, olemme käytettävissä ongelmatilanteissa. Tietysti veloituksetta.
Kaikenkattava palvelu
Vältät stressin, työajanmenetyksen ja turhan päänvaivan kun hankit ajoneuvosi kauttamme. Toimitamme auton toiveidesi mukaan vaikka kotiovelle rekisteröitynä.
Sinä päätät, me toimimme!
loading